Deschis: Luni - Vineri 9:00 - 17:30

TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.anvelopecamion24.ro.
Site-ul www.anvelopecamion24.ro este operat de societatea SC Acces Auto Trading SRL, cu sediul in strada Fermelor Nr. 1, sat Izvoare, comuna Dumbrava Rosie, Neamt, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/6/2010, CUI: RO26377099, numita in continuare vanzator. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Client - persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului www.anvelopecamion24.ro, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre vanzator (electronic, telefonic, etc).

Administratorul site-ului www.anvelopecamion24.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si anvelopecamion24.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Prin inregistrarea unei comenzi pe site (www.anvelopecamion24.ro), clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre client, dupa efectuarea unei coomenzi are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face exclusiv telefonic.

Administratorul site-ului www.anvelopecamion24.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile, stocul sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Produsele propuse la vanzare de catre vanzator sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. Anvelopele comercializate pe site-ul vanzatorului sunt exclusiv produse noi. Vanzatorul nu comercializeaza produse resapate sau second-hand. Caracteristicile produselor prezentate pe site pot sa evolueze. Pozele produselor nu sunt contractuale, sunt cu titlu de prezentare. Jantele anvelopelor din fotografii nu sunt incluse in pret.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.

Orice produs livrat ramane proprietatea vanzatorului pana la plata integrala a sumelor datorate. Pana atunci clientul are obligatia de a avea grija de produse.

Tinand cont de specificitatea si de constrangerile tehnice ale produselor vandute de vanzator, clientul este obligat sa respecte cu strictete prescrierile si recomandarile in materie de securitate si de fiabilitate referitoare la utilizare (vehicul, umflare, presiune, etc.), la montare si la stocarea produselor. Vanzatorul nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea in conditii necorespunzatoare a produselor cumparate (cum ar fi montarea defectuoasa a anvelopelor, rularea neconforma, etc).
Avand in vedere variabilitatea comenzilor online cumulata cu cea a comenzilor telefonice, vanzatorul, nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site. In caz de ruptura de stoc, vanzatorul va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, vanzatorul va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail sau telefonic noua comanda modificata.

Refuzul comenzii

Vanzatorul are dreptul de a refuza orice comanda din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:
- produsul comandat nu este pe stoc;
- clientul a comandat mai putin de 2 bucati din acelasi articol;
- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
- identificarea unei erori in informatiile despre produs inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
SC Acces Auto Trading SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzilor pe o cantitate mai mica de 2 bucati dintr-un articol cand in stoc mai exista doar 2 bucati.

Garantia produselor

Anvelopele comercializate de catre vanzator beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii. Garantia produselor comandate (anvelope) se solutioneaza la sediul societatii de catre vanzator, prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea vanzatorului, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; atunci clientul suporta contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (50RON, fara TVA / ora).

Neachitarea integrala a facturii de produse comandate de la vanzator, conduce la pierderea garantiei.

Returnarea produselor livrate si restituirea platii

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca vanzatorul nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

Produsele cu lipsa de conformitate:
Anvelopele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a vanzatorului conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.
In aceasta situatie, clientul poate alege inlocuirea anvelopelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre vanzator.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului anvelopecamion24.ro.

Site-ul anvelopecamion24.ro este operat de societatea Acces Auto Trading cu sediul instrada Fermelor, sat Izvoare, comuna Dumbrava Rosie, Neamt, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/6/2010, CUI: RO26377099.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe anvelopecamion24.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii anvelopecamion24.ro in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea anvelopecamion24.ro si a tertilor cu care anvelopecamion24.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe anvelopecamion24.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si livrarea produselor catre client.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.anvelopecamion24, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.anvelopecamion24.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.anvelopecamion24.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.anvelopecamion24.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aat.ro.